Over Fit2Perform

Meer dan alleen een naam.

Welkom bij Fit2Perform, waar persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal staan!
Mijn naam is Jordy, en als eigenaar en personal trainer van Fit2Perform wil ik je graag begeleiden op jouw reis naar een betere gezondheid en levensstijl.

Maatwerk

Alles draait
om jouw succes.

Fit2Perform is meer dan alleen een naam; Het staat voor de aandacht die ik elke klant biedt, aangepast aan hun specifieke behoeften en persoonlijke doelen. Bij Fit2Perform is iedereen welkom, ongeacht leeftijd of ervaring met sporten. Elk individu heeft zijn eigen verhaal en verlangens om aan te werken, en ik ben er om te ondersteunen en te motiveren.

Wat mij onderscheidt van andere personal trainers is mijn toewijding aan persoonlijke aandacht en kwaliteit. Ik geloof in efficiënt werken aan jouw doelen en het bereiken van blijvend succes. Samen zullen we het gewenste resultaat behalen en een stevige basis leggen om voort te bouwen. Ik wil dat je een aanpak vindt die bij jou past, waarbij je niet alleen resultaten behaalt, maar ook plezier ervaart tijdens de trainingen.

Bij Fit2Perform stem ik de trainingen specifiek af op jou en jouw doelen. Geen standaardprogramma’s, maar een aanpak die op maat is gemaakt voor jouw behoeften. Of je nu werkt aan kracht, flexibiliteit, gewichtsverlies of een andere doelstelling, ik ben er om je te begeleiden en te motiveren op elke stap van de weg.

Kortom, bij Fit2Perform draait het om jou en jouw succes. Ik ben hier om je te ondersteunen, uit te dagen en te inspireren op weg naar een gezondere en gelukkigere levensstijl.

Jordy Henrotte

Personal Trainer

Waarom Fit2Perform?

Gratis proefles
Op maat gemaakte programma's
Persoonlijke aandacht
Professionele begeleiding

Sport bij ons met korting
via je werkgever!

Kijk op sportenmetkorting.nl

Kijk op ods-vitaal.nl

Kijk op benvitaal.nl

Reviews

Wat zeggen klanten?

"Na een GBP operatie afgelopen augustus, stond trainen in de sportschool hoog op het lijstje. Als nieuweling in de sportschool samen met een vriendin de duo training aangegeaan bij Jordy. Zeer motiverend, Jordy legt alles goed uit en houd rekening met mijn zwakke kanten. Zeer blij om dit samen te mogen doen. Bedankt!"

Desiree

"Vandaag mijn tweede training gehad van Jordy. Na mijn eerste echte les als beginnend leerling in de fitness vond ik het best spannend om tweede les te doen. Na een korte uitleg en informatie over mij hoe ik het had ervaren van eerste keer begon en ik me goed voel of ik nog eerder vragen had. Begon hij met de tweede les. Na eerst tien munuten opwarming van de spoeren keeg ik goede en correct uitleg over de oefeningen wat we gingen doen. Na een uur was de les voorbij en werd even tijd genomen voor mij om alles te vragen hoe ik het vond en ook kreeg ik wat oefeningen mee voor thuis. Ik ben zeer tevreden over het manier geven van les en aandacht van Jordy. Ik zal hem dan ook zeer zeker aanraden voor mensen die echt willen werken aan hun doel om gezond te blijven."

Boy Bosch

"Al een tijdje probeerde ik om op mijn streefgewicht en in conditie te komen. Omdat ik steeds naar 'wat'deed, hield ik dit niet lang vol. Weinig resultaat dus.... Vanaf het moment dat Jordy mij is gaan begeleiden, gaat het super! Met schema's en goede feedback tussentijds, houd ik het ook heel gemakkelijk vol. Heel fijn vind ik het ook dat ik met al mijn vragen hier terecht kan. Bedankt voor het motiveren en je hulp!

Nancy van de Laarschot

"Jordy is een fijne coach om mee te werken, hij daagt je uit om al je uiterste van energie uit je te halen. Zo ga je met een super voldaan gevoel naar huis, werk. Jordy helpt je doelen te bereiken en nieuwe doelen neer te zetten. Mij helpt het om steeds nieuwe kleine doelen te zetten, naast mijn grote doel. Zo ben ik in 5 maanden al 10 kilo afgevallen. Hierdoor zit ik lekkerder in mijn vel, ben leniger geworden en krijg steeds meer conditie. Alleen maar lof over Jordy als coach. Ik zal zeggen zoek niet verder en sluit je bij Jordy/fit2perform aan."

Sharon

"Na 'n periode in de sportschool bezig zijn te geweest, en niet wetende wat precies te moeten doen om resultaten te kunen halen toch de overstap naar Jordy gemaakt. Meteen na 't 1e intake gesprek en training met 'n goed gevoel en 'n haalbaar doel voor mezelf voldaan afgesloten en verdere afspraken meteen ingepland. Tevens ook 'n voedingsplan erbij waar je echt niet te streng voor jezelf hoeft te zijn en dit echt haalbaar is met maar kleine aanpassingen. Wat ik zou zeggen tegen een ander is, doe 't gewoon, Jordy werkt zo motiverend dat je alles eruit wilt halen tijdens 'n training, niet wilt opgeven en mooie resultaten haalt! Meest waardevolle is de ondersteuning wat je krijgt bij Jordy. Hij werkt zo gedreven en met passie voor zijn vak dat je hier door zelf nog gemotiveerder wordt om je doel te bereiken. Wat ik zou zeggen tegen iemand die wilt starten is doe 't gewoon,probeer 't uit. Je merkt zelf al snel hoe lekker je in je vel gaat zitten. Niet alleen fysiek maar ook emotioneel doet dit veel. Zelf al 'n mooi resultaat neer gezet met behulp van Jordy zijn voedingsplan en trainingen en nog steeds op de goede weg!"

Joyce