Samen streven naar succes

Small Group Training bij
Fit2Perform

Bij Fit2Perform geloven we dat de kracht van groepsdynamiek kan bijdragen aan uw succes op het gebied van fitness en gezondheid. Onze Small Group Trainingssessies bieden een geweldige balans tussen persoonlijke aandacht en de energie van trainen in een kleine groep.

Waarom Fit2Perform?

Waarom kiezen voor Small Group Training bij Fit2Perform?

Of u nu een beginnende sporter bent of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in uw fitnessroutine, onze Small Group Trainingssessies bij Fit2Perform zijn geschikt voor alle fitnessniveaus. Kom samen met anderen trainen, deel ervaringen en bereik uw doelen op een stimulerende en ondersteunende manier.

 

Motivatie en Samenhorigheid
Trainen met gelijkgestemde individuen kan u motiveren en u aanmoedigen om het beste uit uzelf te halen. De ondersteuning van mededeelnemers kan een krachtige drijfveer zijn.
Variatie in Training
Onze deskundige trainers zorgen voor variatie in de trainingen om verveling te voorkomen en alle aspecten van fitness aan te pakken.
Resultaatgericht
We streven naar meetbare resultaten en werken samen met de groep om individuele doelen te bereiken.
Betaalbaarheid
Small Group Training is een kosteneffectieve manier om professionele begeleiding te krijgen. U deelt de kosten met andere deelnemers, waardoor het betaalbaarder wordt dan individuele sessies.
Persoonlijke Aandacht
Hoewel u samen traint, ontvangt u nog steeds persoonlijke begeleiding en aanpassingen aan uw fitnessniveau.

Bij Fit2Perform begrijpen we dat iedereen unieke fitnessdoelen koestert. Of het nu gaat om het verliezen van die overtollige kilo’s, het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen, het vergroten van spiermassa of het vormgeven van uw ideale lichaam, onze small group training biedt een op maat gemaakte aanpak om deze specifieke doelen te realiseren. Het trainen in een groep biedt niet alleen persoonlijke begeleiding maar ook de voordelen van groepsdynamiek, waaronder motivatie, ondersteuning en een stimulerende sfeer. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over beschikbare groepen, tijden en prijzen. Samen werken we aan uw gezondheid en fitness.

Wanneer kan ik meedoen?

Business Bootcamp

Strength & Conditioning

Mama's Power Hour

Ma

-

19.00 - 19.45

-

Di

-

19.00 - 19.45

-

Wo

-

19.00 - 19.45

9.00 - 9.45

Do

-

18.45 - 19.30
19.30 - 20.15

-

Vr

9.00 - 9.45

-

-

Za

-

9.30 - 10.15
10.15 - 11.00

-